Beautysalon Zenses  |   Wij werken alleen op afspraak |  (0031)0657600024  |  info@beautysalonzenses.nl  |  Beauty  |   Reiki  |   Pedicure
Over Ons

Over Ons

 
 
      

 
Ik ben Kelly en heb sinds maart 2016 mijn eigen schoonheidsalon. De salon is gevestigd in mijn ouderlijk huis waar ik met veel liefde voor het vak kan werken.


Voordat ik begon in 2014 aan mijn opleiding tot schoonheidspecialiste heb ik lange tijd als florist gewerkt, een hele andere richting maar ook complimentair. De kennis over krachtige werking van bloemen, kruiden en planten komen terug in het begrijpen en het gebruik van cosmetica. Meer overeenkomsten dan je in eerste instantie zou denken! Daarbij werk ik samen met mijn moeder Claudia. Zij heeft ook een lange tijd als schoonheidspecialiste gewerkt en neemt nu de andere tak van het vak. Zoals permanente make-up. Samen doen wij de pedicure en Meso fillers. En zij ondersteunt mij waar dat maar kan! Van meerijden naar al mijn cursussen en in de praktijk.


Ik heb meerdere cursussen gedaan zowel; huidverbeterend, ontspanning en cosmetisch. Acné specialisatie en opleiding tot pedicure. Verzorging van top tot teen is mijn ultieme goal!

Nu ik gestart ben met een opleiding tot Holistich therapeut voel ik mij steeds meer thuis in mijzelf en mijn werk. Met mijn instrumenten, klankschalen, kaarten en edelstenen ben ik volledig in mijn element. Tijdens de behandelingen zal ik deze ook vaker inzetten om ook daar nog meer ontspanning mee te mogen creëeren. Afgelopen jaren heb ik veel tijd aan mijzelf en mijn ontwikkeling mogen besteden en daarmee een soort 'call' mogen ontvangen om deze richting uit te stappen. 
Vandaar dat ik buiten mijn beauty behandelingen ook Reiki aan zal bieden, dat zal worden ondersteunt door verschillende technieken. Om bepaalde gevoelens, patronen en zelfs trauma's te mogen helen. Wat bieden wij?

- Ontspannende gezichtsbehandelingen
- Huidverbeterende gezichtsbehandelingen
- Fruitzuur/Acné/Meso therapie/Bindweefselkuren
- Semi- en permanente make-up
- Pedicure
- Wenkbrauw shaping

Healings: 

- Ademwerk (In de toekomst)
- Klankschaal sessies
- Magnetiseren met edelstenen
- Reiki
Buiten de diensten wat wij verschaffen bieden wij u aandacht, zowel voor uw huid en u persoonlijk als klant! Hoogwaardige cosmetica vriendelijk voor dier en milieu! De cosmetica wat wij gebruiken en verkopen is niet getest op dieren en is recyclebaar!
 
 
  

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN