Beautysalon Zenses  |   Wij werken alleen op afspraak |  (0031)0657600024  |  info@beautysalonzenses.nl  |  Beauty  |   Reiki  |   Pedicure
banner site


         


Pedicure


Naast gezichtsbehandelingen bieden wij ook pedicure behandelingen aan. Om u weer te voorzien van mooie zachte voetjes! Buiten de standaard behandeling kunnen wij ook verschillende klachten verzachten en zelfs verhelpen!

Denk daarbij aan:

- Ingroeiende nagels (d.m.v. nagelbeugel)
- Schimmel/Kalk nagels
- Kloven
- Likdoorns
 
   Gellak is ook een optie in uw behandeling. Deze mooi gekleurde laag blijft vaak tussen de 6 en 8 weken op de teennagels zitten. Ideaal voor vakantie!


 
 

Voetverzorging - Kalknagels


Bij onze schimmel/kalknagel behandeling, voorzien wij de nagel van een mooie gellaag nadat de schimmel voor zo ver als mogelijk is verwijderd. Na zo'n 9 tot 12 maanden zal de nagel dan volledig en gezond* zijn uitgegroeid.

Voetverzorging - Ingroeiende nagels


Ingroeiende nagels worden behandeld met een nagelbeugel. Dat wil zeggen dat er een metalen strip in gel wordt verstevigd en de pijnlijke punten verlicht worden omdat de nagel als het ware uit de huid 'getilt' wordt. En de huid de tijd krijgt om te herstellen en verdere ingroeïing te voorkomen.
 

Eelt verzorging - Likdoorns


Bij deze behandeling behandelen we kloven en likdoorns. Hierbij maken wij gebruik van de klassieke snijtechnieken wat ervoor zorgt dat de verdere groei van eeltkloven en likdoorns geremd* wordt. Om uiteindelijk zonder pijn te kunnen lopen.
        

*Mits de behandeling consequent wordt herhaald en het thuis advies wordt opgevolgd!

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN